Dennis

Rumeysa Kilinc

Rumeysa Kilinc

Gewicht: van 95.1 kg naar 87.7 kg

Vetpercentage: van 29,5% naar 19,2%

Omtrek middel: van 96 cm naar 83 cm

Mijn ervaring met Marleen kan ik alleen maar als zeer positief beschrijven.
Ik heb van Marleen de juiste tools gekregen om mijn voedingspatroon aan te passen, dit in de juiste combinatie met het sporten. Ik heb van Marleen geleerd dat het niet zo zeer gaat om snel afvallen, maar op lange termijn af te vallen. ( zodat je geen jojo effect krijgt )

Een stukje zelf discipline was wel nodig om het door te zetten! het was de kunst om alle lekkere dingen ( die niet gezond zijn ) links te laten liggen en verder te bouwen op gezonde keuzes. ( met advies van Marleen dat je af en toe best mag genieten ????

Mede door Marleen is dit resultaat tot een groot succes gebleken!!
Ik zit nu lekker in mijn vel en ben bewust bezig met mijn voeding!

Marleen hartstikke bedankt voor de begeleiding, ik zie je vast nog wel! ( alleen hopelijk niet meer vanwege de voeding )

Na het introductiegesprek had zij gelijk in de gaten hoe ik in elkaar zat en had meteen tips over hoe ik mijn levensstijl kon veranderen/verbeteren. Ik gaf aan dat ik al een paar jaar aan het schommelen was in gewicht en dat ik niet altijd lekker in mijn vel zat.
Ik kreeg een lijst met voeding die je beter wel of niet kon nemen, zodat ik inzicht kreeg over bepaalde producten. ( welk product is gezonder en welke minder gezond). Daarnaast hebben een begin meting gedaan omtrent gewicht, vetpercentage en omtrek middel.

Na de eerste ontmoeting kon ik gelijk aan de slag. Het aanpassen van mijn voeding had ik voorgaande jaren ook wel is geprobeerd, maar toch altijd mis. Nu had ik handige tools om mijn voedingspatroon aan te passen en met behulp van een app kon ik mijn voeding invoeren om zo ook marleen een inzicht te geven over mijn patroon. Na 5 weken hadden we weer een gesprek gepland.

Ik vond de eerste weken heel moeilijk. Het gaat er niet alleen om dat jij je levensstijl veranderd, maar dat je directe omgeving daar ook van op de hoogte is en bereid is om daar in mee te bewegen. Gelukkig vonden mijn ouders dat geen probleem, maar mijn vrienden waren toch even geschrokken dat ik geen bier meer ging drinken!! ( maar kregen daar wel begrip voor ) Ik kreeg al snel het idee dat het nu een keertje zou gaan lukken.

Tijdens het gesprek na de eerste maand werd ook duidelijk dat ik heel goed bezig was. Er was al verandering te zien aan mijn lichaam en ik behield de energie. Kleine aanpassingen waren nog nodig om het energie level op peil te houden in verhouding met sporten en werk. Ik gaf aan dat ik iets geobsedeerd begon te worden met de calorieënteller en de weegschaal. ( na elke maaltijd ging ik daar naar kijken ). Samen met Marleen besloten om dat niet meer te doen.

De andere maanden vlogen voorbij. Ik begon steeds meer resultaat te zien, waardoor het nog steeds leuk bleef. Ik was in het begin heel erg bezig met de voeding. ( de juiste producten, hoeveelheden en eettijden) Na de 2de maand kreeg ik door dat het allemaal vanzelf ging. Nu denk ik niet meer anders en Ik ben heel blij met het resultaat en ik denk echt dat mijn levensstijl veranderd is!!”

 

Net als Dennis resultaat boeken?

    Bericht