Eva

Gewicht: van 77.5 kg naar 63.5 kg

Vetpercentage: van 44,5% naar 34,9%

Omtrek middel: van 99 cm naar 80,5 cm

Mijn man besloot om af te vallen en ik dacht, waarom niet, ik doe mee. Samen zal het makkelijker zijn.
Ik had problemen met mijn gewicht sinds ik het me kan herinneren. Soms afgevallen met verschillende hippe diëten, maar de laatste paar jaren wegens zittend werk en veel drukte plus weinig beweging is het niet meer gelukt.
Ik had niet veel verwacht om eerlijk te zijn.
Vooral niet toen Marleen wat voorbeeld maaltijden heeft gegeven. Wat? Brood eten? Daarvan val je toch nooit af, dacht ik meteen.
Maar ja, ze was zo overtuigend dat ik het toch heb geprobeerd. Nog nooit in mij leven zo normaal gegeten. Experimenterend met de tips, heb ik geleerd dat je een pasta (alweer koolhydraten!) kan maken met 2 keer zo veel groente als pasta erin en het is ook nog heerlijk.

En ja, de kilo's en vooral centimeters vielen eraf. Natuurlijk ook veel gesport en bewogen zoals Marleen het voorschreef. Het was natuurlijk niet altijd makkelijk, maar de resultaten hielpen met volhouden.

Wat ik vooral heel nuttig vond is om te leren wat de goede porties zijn voor mij. Ik heb bijna alles gewogen voor de duidelijkheid en bijgehouden, zo konden wij alles controleren en de ervaringen makkelijk bespreken en wat extra tips delen. Als ik toch wat vragen had was Marleen altijd duidelijk met antwoorden tijdens de spreekuren, maar ook via email.

Zonder haar was het mij nooit gelukt. Bedankt! Ik kan Marleen van harte aanbevelen.

 

Net als Eva resultaat boeken?

    Bericht