Peter

Gewicht: van 95 kg naar 76 kg

Vetpercentage: van 25,3% naar 11,8%

Omtrek middel: van 101,5 cm naar 86,5 cm

Mijn reden om af te vallen was dat het eind 2015 echt de hoogste tijd was om wat te doen. Voelde me niet fit en wilde gezonder leven. De stap genomen om te gaan sporten met professionele begeleiding van een diëtist.
Een van de twee alleen heeft absoluut geen resultaat, sporten is essentieel.
Zodoende bij Marleen uitgekomen. Het sprak me erg aan dat je geen crash dieet van bekende fabrikanten hoefde te volgen, maar in principe hetzelfde kon blijven eten, echter in kleinere porties. Door een dagboek  in te vullen kon je prima volgen wat de calorie inname was. In begin veel magere producten gebruikt, was even wennen, maar voelde snel als normaal. Mager vlees, veel groente en daarbij gewoon aardappels of pasta.
In het begin kleine progressie omdat ik nog geen goede sportschool had gevonden, maar toen het sporten begon ging het snel, met dit resultaat in een jaar. Marleen pusht je niet als het niet nodig is, maar blijft waakzaam, zeker
toen ik te snel teveel afviel, vooral in vet %.
Inname van suikers drastisch verminderd, jaar geleden niet voor kunnen stellen dat ik een dubbele espresso zonder suiker zou kunnen drinken. Verder alcohol laten staan in het jaar dat ik ervoor ging, maar mis het nu zelfs niet meer.
Zoals gezegd, alles went. Eet nu wel weer af en toe een taartje, chocolade want weet dat het met sporten er ook wel weer afgaat. Door het dagboek weet ik na een jaar wat wel en niet kan en hoe iets gecompenseerd kan worden.
Enige “nadeel” qua kosten, je moet wel een nieuwe garderobe aanschaffen, echter de fun die je hebt om kleren uitzoeken van XL naar slim fit is het allemaal waard.
Kan Marleen van harte aanbevelen. Veel moet natuurlijk uit jezelf komen, de belangrijkste stap is de beslissing nemen om je leven te veranderen en ervoor te gaan. Maar zonder Marleen haar begeleiding was het zeker niet gelukt.
Ze is de welbekende stok achter de deur met goede tips en ik vond het heel belangrijk om bij elke meting het resultaat te  zien van het harde werken.

Net als Peter resultaat boeken?

    Bericht